Billund i Danmark: En opplevelse i seg selv | Din Fritid
Billund i Danmark

En opplevelse i seg selv

Det å bo på campingen til Legoland Billund Resort er en opplevelse i seg selv. Med så mange aktiviteter og lekemuligheter ville mange familier vært fornøyd bare med tilbudene her. Men med utallige tilbud i området blir campingen sannsynligvis bare en forlengelse av festen for de yngste.


– Skal vi se, her bor vi, peker Alma og Victor. Campingen er ikke stor, og det er lett å finne fram på plassen. Og det er bra, for det er mye å gjøre og barna vil utforske det meste!

Billund byr på utallige fristelser for barna. Høydepunktet er selvsagt Legoland, men også badelandene Lalandia og Aquadome er verdt et besøk. Visste du forresten at byen har et teddybjørn-museum og en skulpturpark rett ved sentrum?

Muligheter

Campingen har geiter, en balanse- og lekepark, utleie av tøffe trehjulssykler og store, grønne og åpne arealer. Noen av syklene var for to personer, og vi voksne fikk gjerne skyss og omvisning på campingen av barna!

Vår plass var av grei størrelse (rundt 80 kvadratmeter, stod det oppgitt) og på plen. På en del av området var det lagt ned et metallgitter for å stive opp og unngå at det blir for gjørmete.

Dette er en trivelig campingplass, og det er lagt ned en del ekstra innsats for å få til dette. Blant annet er det satt ut mange «Lego-installasjoner»: Lego-figurer i naturtro størrelse, satt i naturlig miljø. En liten fugl på et fuglebrett og et esel i en innhegning. Imponerende!


Er man i Legoland, så er man i Legoland!

Fakta

Det koster fra 422 danske kroner per natt for vogn eller bobil med to barn og to voksne. Du kan også kjøpe med adgangskort til Legoland når du bestiller plass på campingen. Det er WiFi her, butikk, restaurant, lekeplass, TV-stue, grillplasser og minigolf. Det er 450 meter til inngangen på Legoland.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden