Island: ​​​​​​​Fargerike sjarmører | Din Fritid
Island

​​​​​​​Fargerike sjarmører

Etter flere møter på nært hold, har den lille fuglen med det fargerike nebbet fått en stor plass i mitt hjerte. Og jeg tror lundefuglen vil sjarmere alle som møter den. Fuglen tilbringer det meste av sitt liv på havet, men hekker på land. Også i Norge. Jeg møtte den på Island, hvor mer enn halvparten av alle lundefugler hekker.


Jeg elsker å kunne ta hjemmet mitt med meg overalt. Det gir meg en kreativ frihet, og jeg har alltid kamerautstyr og alt jeg trenger tilgjengelig.

Møtet ble på mange måter et vendepunkt for meg. Jeg var på Island med min bobil i 2021, og så fram til et av høydepunktene, som var å fotografere en lundefugl. Jeg stod på en klippe, men plutselig lå jeg på det harde fjellet og kjente at noe...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden