: Test: ”UNIKO 6 in 1” kiler | Din Fritid

Test: ”UNIKO 6 in 1” kiler

Vi har i tidens løp sett og prøvd ut adskillige kiler, noen dårlige og noen bra.

Det er imidlertid et fåtall av disse som er velegnet til enheter på rundt 3500 kg. Etter lengre tids bruk knekker eller revner mange av dem. Vi har med stor glede testet ”UNIKO 6 in 1” kilen, og har funnet den særdeles brukbar, den er plassbesparende med mange innebygde muligheter. Kilen er sammenleggbar, og kan dermed klappes ut i forskjellige høyder. Den kan benyttes som alminnelig kile i 6 nivåer, som hjulstopper, oppkjøringsrampe, kjøreunderlag ved fastkjøring, trappetrinn og skammel. En fantastisk multifunksjonskile og en god stabil kile til en rimelig pris. Maksimal utnyttelse ved anskaffelse av 2 stk. Leveres i praktisk oppbevaringsveske. Vekt 6,7 kg pr sett.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden