Innvier nybygg på 1100 kmv | Din Fritid
Det er en fornøyd Reime & Lode-gjeng som nå kan begynne å bruke det nye store utstillingslokalet.
Reime & Lode får ny storstue:

Innvier nybygg på 1100 kmv

Reime & Lode holder til på Nærbø i Rogaland og har mange hjul å stå på. Bobil blir et stadig viktigere satsningsområde, og nettopp derfor er forhandleren spesielt stolt og glad i dag når deres nye utstillingslokale på hele 1100 kvadratmeter innvies av ordfører i Hå kommune, Jonas Skrettingland.


Ny storstue er på plass for Reime & Lode, her skal nye modeller på utstilling. I bakgrunnen skimter vi det gamle lokalet som skal brukes som salgslokale for brukte enheter.

Din Fritid var i vinter på besøk hos forhandleren som har en historie som strekker seg helt tilbake til slutten på andre verdenskrig. Først med bilverksted, senere med bilberging. Deretter bobilsalg i et lite hjørne av lokalene. Siden den gang i 2002 har bobiler blitt stadig viktigere for firmaet. I 2010 fikk bobilavdelingen eget lokale i nærheten. Med innendørs utstillingshall og tilbehørsbutikk var det stor stas.

I dag står bobilsalget, og bobilverkstedet for halvparten av selskapets omsetning på rundt 200 millioner kroner. Resten av omsetningen kommer fra personbilbutikken, verksted-drift, bilberging, dekkhotell og selskapets egen karosseriavdeling.

Nybygget

Den nye flotte 12 millioners utstillingshallen ble påbegynt i august, og alt har gått etter planene. I tillegg har forhandleren det gamle lokalet på 1200 kvm til utstilling av brukte bobiler. I tillegg disponerer selskapet drøyt 1000 kvm til verksted og kontorer for de 45 ansatte. I dag, fredag 15. november, åpnes bygget offisielt av ordføreren i Hå, med representanter fra forhandlerens fabrikker tilstede.

Nyhet

Forhandleren vil nå også begynne å selge Hobby og Fendt campingvogner. 

Reime & Lode, merker

Morelo
Frankia
Kabe (bobil og vogn)
Dreamer 
Rapido
Itineo
Hobby (vogn)
Fendt (vogn)


Salgssjef Trygve Hestås (t.v) og daglig leder Åsulv Salte er synlig fornøyd med å kunne bruke nybygget til å vise kundene nyhetene - med tak over hodet.


Jubler for ny utstillingshall: Det er all grunn til å feire når den nye utstillingshallen nå kan tas i bruk. På bildet ser vi noen av de tilsammen 45 ansatte i Reime & Lode.


Fornøyd gjeng: Timo Nylenna fra Rapido, salgssjef Trygve Hestås, Mikal Hove Salte, Fabrice Seignol fra Frankia, Kristian Skårland (bak), gründer Nikolai Reime og daglig leder Åsulv Salte.

 

Emneord: 

På forsiden