Reime & Lode får ny storstue:: Innvier nybygg på 1100 kmv | Din Fritid
Det er en fornøyd Reime & Lode-gjeng som nå kan begynne å bruke det nye store utstillingslokalet.
Reime & Lode får ny storstue:

Innvier nybygg på 1100 kmv

Reime & Lode holder til på Nærbø i Rogaland og har mange hjul å stå på. Bobil blir et stadig viktigere satsningsområde, og nettopp derfor er forhandleren spesielt stolt og glad i dag når deres nye utstillingslokale på hele 1100 kvadratmeter innvies av ordfører i Hå kommune, Jonas Skrettingland.


Ny storstue er på plass for Reime & Lode, her skal nye modeller på utstilling. I bakgrunnen skimter vi det gamle lokalet som skal brukes som salgslokale for brukte enheter.

Din Fritid var i vinter på besøk hos forhandleren som har en historie som strekker seg helt tilbake til slutten på andre verdenskrig. Først med bilverksted, senere med bilberging. Deretter bobilsalg i et lite hjørne av lokalene. Siden den gang i 2002 har bobiler blitt stadig viktigere for firmaet. I 2010 fikk bobilavdelingen eget lokale i nærheten. Med innendørs utstillingshall og tilbehørsbutikk var det stor stas.

I dag står bobilsalget, og bobilverkstedet for halvparten av selskapets omsetning på rundt 200 millioner kroner. Resten av omsetningen kommer fra personbilbutikken, verksted-drift, bilberging, dekkhotell og selskapets egen karosseriavdeling.

Nybygget

Den nye flotte 12 millioners utstillingshallen ble påbegynt i august, og alt har gått etter planene. I tillegg har forhandleren det gamle lokalet på 1200 kvm til utstilling av brukte bobiler. I tillegg disponerer selskapet drøyt 1000 kvm til verksted og kontorer for de 45 ansatte. I dag, fredag 15. november, åpnes bygget offisielt av ordføreren i Hå, med representanter fra forhandlerens fabrikker tilstede.

Nyhet

Forhandleren vil nå også begynne å selge Hobby og Fendt campingvogner. 

Reime & Lode, merker

Morelo
Frankia
Kabe (bobil og vogn)
Dreamer 
Rapido
Itineo
Hobby (vogn)
Fendt (vogn)


Salgssjef Trygve Hestås (t.v) og daglig leder Åsulv Salte er synlig fornøyd med å kunne bruke nybygget til å vise kundene nyhetene - med tak over hodet.


Jubler for ny utstillingshall: Det er all grunn til å feire når den nye utstillingshallen nå kan tas i bruk. På bildet ser vi noen av de tilsammen 45 ansatte i Reime & Lode.


Fornøyd gjeng: Timo Nylenna fra Rapido, salgssjef Trygve Hestås, Mikal Hove Salte, Fabrice Seignol fra Frankia, Kristian Skårland (bak), gründer Nikolai Reime og daglig leder Åsulv Salte.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden