Ny utgave av tidsskriftet:: Din Fritid utgave 1 på vei til abonnentene | Din Fritid
Forsidebildet er tatt fra bobilparkeringen utenfor Rovinj.
Ny utgave av tidsskriftet:

Din Fritid utgave 1 på vei til abonnentene

Din Fritid er i sin 25. årgang, og en ny utgave i jubileumsåret er nå på vei til abonnentene. Fredag 7. februar er også bladet i løssalg. Utgaven er på 100 sider, og det er som vanlig en blanding av reportasjer fra spennende reisemål, produkttester og ikke minst nyheter fra vinterens største bransjebegivenhet: CMT-messen i Stuttgart.

Er du abonnent, enten på papirmagasinet eller dinfritid.no, har du tilgang til hele bladet fra i dag av. Enten ved å laste ned en PDF eller ved å lese alle Pluss-sakene på nett - da får du også ekstra innhold som flere bilder og tidvis også mer utdypende informasjon.


Moss er et trivelig reisemål med bobil - også vinterstid. Sentrumsnær parkering og et trivelig bysentrum. Og ja: Mosselukta er forlengst borte!


Din Fritid er med i juryen som deler ut prisene i European Innovation Awards. Les alt om utdelingen og 2020-prisene!


Reiselivsmessen CMT er et høydepunkt også for caravanbransjen, som gjerne viser frem sine produkter for 300 000 besøkende.


Kroatia er fantastisk, og Istria er turistenes favoritt. Vi har 12 sider med reportasjer fra den populære halvøya.


Det er lite som slår de kortreiste reisemålene. Vår medarbeider har trålet Rogaland etter de beste bobil- og campingplassene!


Det er flere produktpresentasjoner og tester i denne utgaven av magasinet: Blant annet den lekre Puccini-vogna fra Tabbert.

Er du ikke abonnent? Tilbud på magasin- og digitalabonnement finner du her!

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden