Istria, Kroatia: På trøffeljakt | Din Fritid
Istria, Kroatia

På trøffeljakt

Innlandet på Istria har et landskap og en matkultur som kan minne om Italia. Området byr på opplevelser som gir et avbrekk fra det typiske badelivet. Et høydepunkt er landsbyen Motovun, men du kan også ta en tur i skogen for å lete etter trøfler, og kanskje avslutte med lunsj på en Michelin-restaurant.


Motovun er en idyllisk by som ligger på toppen av en ås. Vi har vært der før, se egen sak om det. Denne gangen tok vi i stedet til venstre i veikrysset…

Motovun ligger en 40 minutters kjøretur fra blant annet Camping Park Umag, og en time fra Rovinj. Her kan du vandre gatelangs i idylliske, steinlagte gater med boder og restauranter, der det tilbys haugevis lokalproduserte matvarer og suvenirer....

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden