Istria, Kroatia: Tett på havet | Din Fritid
Istria, Kroatia

Tett på havet

Gamlebyen klamrer seg fast på en odde ute i havet, og fyller stadig mer av horisonten etterhvert som vi nærmer oss. Dette må være en av Adriaterhavets mest sjarmerende byer, hvor himmel og hav konkurrerer om de mest intense blå- og turkisfarger.

Det er god plass for bobilen på den store parkeringsplassen Rovinj View (GPS: 45.089062, 13.641200), som ligger rundt en kilometer nord for gamlebyen i Rovinj. Det er en trivelig tur å gå til sentrum langs den idylliske havnen. Den sommerdagen vi tok turen satt det fiskere og bøtet garn mens fiskebåter leverte morgenens fangst.

...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden