Fabrikkbesøk hos bobilprodusenten Benimar: Viva España | Din Fritid
Fabrikkbesøk hos bobilprodusenten Benimar

Viva España

En produsent som over flere år har fått et stadig mer solid fotfeste i Norge, er Benimar. Noen vil kanskje synes det er litt naturstridig at en spansk produsent stadig øker salgstallene i Norge, men det har sin logiske forklaring. Din Fritid har vært i Spania og besøkt fabrikken for å få et innblikk i deres bobilproduksjon.


Maurits Geensen er teknisk sjef hos Benimar og har vokst opp med bobiler som sønn av Benimars grunnlegger.

Peniscola, Spania: På industriområdet utenfor den lille, idylliske strandbyen Peniscola ligger fabrikken til Benimar. Selskapet eies av familiekonsernet Trigano-gruppen, og gründer og eier Francois Feuillet forteller til Din Fritid at han er stolt av veksten til gruppens...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden