Utsetter messen med én uke:: Det blir Caravan Salon også i 2020 | Din Fritid
Utsetter messen med én uke:

Det blir Caravan Salon også i 2020

Det er mange i bransjen som er glade og noterer seg datoene 5.-13. september 2020. Én uke senere enn planlagt har arrangørene besluttet å gjennomføre bransjens største treff.

Som arrangøren skriver i sin pressemelding: Effekten av koronaviruset Covid-19 og den felles beslutningen som er tatt av den tyske regjeringen og de tyske statene om å forby større begivenheter fram til 31. august 2020 har skapt store utfordringer for oss som messearrangør. 

Caravan Salon 2020 skulle etter planen starte 28. august. Det har en stund vært klart at dette ikke var mulig på grunn av tyske nasjonale og reginale regler. Messe Düsseldorf har derfor sammen med Caravaning Industrie Verband (CIVD) besluttet å utsette messens start med én uke. Presse- og bransjedagen vil bli den 4. september. Messen vil åpne sine dører for publikum fra 5. til 13. september.

En liten forutsetning

Werner M. Dornscheidt, administrerende direktør og administrerende direktør i Messe Düsseldorf, sier:

– I tett samarbeid med CIVD, store utstillere og mange andre partnere, har vi lyktes med å bli enige om disse nye datoene. Vi er glade for å komme fram til en tidlig beslutning, slik at alle involverte parter kan planlegge i forhold til denne felles beslutningen. Avgjørelsen er basert på den mest tilgjengelige informasjonen som er tilgjengelig og kan tilpasses på grunn av dynamikken og uforutsigbarheten til korona-pandemien og de tiltak som er truffet av de føderale og statlige myndighetene for å bekjempe den.

Dornscheidt fortsetter med å si: ”Sikkerheten og helsen til våre besøkende, utstillere og ansatte vil selvfølgelig være vår høyeste prioritet ved det kommende arrangementet. Egnede forholdsregler utvikles og tas i samarbeid med CIVD. Düsseldorf Exhibition Centre er fortsatt preget av fokus på hygiene og god medisinsk behandling. Vi følger nøye med på dagens utvikling og er i direkte kontakt med myndighetene. Dette for å kunne tilpasse og gjøre alle nødvendige tiltak.

Fornøyd tysk bransjeforbund

Foreningen’Caravaning Industrie Verband er godt fornøyd med utsettelsen av messen og at man tross omstendighetene kan klare å arrangere den.

– Caravan Salon er ikke bare verdens største offentlige messe for fritidskjøretøy og tilbehør, men også det viktigste B2B-arrangementet for caravanindustrien. Vår ferieform har hatt en enorm popularitet og vekst i mange år nå. Det er derfor desto viktigere å tilby alle utstillere en presentasjonsplattform for deres innovasjoner, produkter og tjenester på Caravan Salon, sier Daniel Onggowinarso, administrerende direktør i CIVD.

Mer informasjon på www.caravan-salon.com.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden