Teknikkbokser: Alt i boks? | Din Fritid
Teknikkbokser

Alt i boks?

Teknikkboks er en trend som har dukket opp den siste tiden. Vårt første møte med en slik var på en 2013-modell av bobilen Knaus Sky. I fjor fant vi flere modeller med disse «boksene» i forskjellige varianter.

Hensikten er tilsynelatende å samle all «teknikk» lett tilgjengelig på ett sted. En luke i bilsiden gir adgang til kraner for tømming av spillvannstank og vanntank. Du kan fylle vann direkte i tanken, rengjøre vanntanken og ta inn elkabelen gjennom en liten luke i gulvet. Challenger har til og med plassert en del el-komponenter der.

Varianter

Hva du finner i disse boksene varierer. Så langt har vi bare sett Challenger plassere sikringene her. Felles for alle er vannpåfylling, og her er det et problem. Når tanken er full, fosser vannet ut av påfyllingshullet. Selv om...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden