Bygger på fabrikken:: Morelo utvider kapasiteten | Din Fritid
Bygger på fabrikken:

Morelo utvider kapasiteten

Morelo opplever at etterspørselen etter deres produkter er inne i en positiv trend, og investerer nå i framtidens produksjon. Morelo er en relativt ung bedrift som spesialiserer seg på luksus premiumbobiler. De har i løpet av de siste ti årene opplevd en enorm vekst i sin klasse.

– Bedriften har i dag 380 ansatte, forteller administrerende direktør Robert Crispens i MORELO Reisemobile GmbH. – Sammen med våre ansatte skal vi sikre at vårt selskap posisjonerer seg for den økende etterspørselen etter våre kvalitetsprodukter, forteller han i en pressemelding til Din Fritid.

Her kan du lese artikkelen fra Din Fritids besøk i fabrikken i 2017.

To prioriteringer

I løpet av en åtte måneders byggeperiode, fra mai til desember i år, skal et nybygg på 4350 nye kvadratmeter stå ferdig. – Vi vet nøyaktig hva vi trenger og hvordan det skal implementeres, forteller Reinhard Löhner, som er en av selskapets gründere.

Utbyggingen vil skje i to faser: Først blir showrommet utvidet med ytterligere 675 kvadratmeter. Så vil selve produksjonslokalet få en 64 meter lang utvidelse på vestsiden av dagens fabrikklokale. Det vil gi fem ekstra arbeidsstasjoner og gir totalt 23 på den 285 meter lange produksjonslinjen. I samme byggefase vil ny plass bli gjort tilgjengelig for både vegg- og deleproduksjon samt maskinparken. Utvidelsen i byggetrinn to vil få et areal på 3520 kvadratmeter, sømløst integrert i den eksisterende fabrikken. Bare to måneder etter starten av byggetrinn 1 er spadetaket for starten av byggetrinn 2 planlagt til juli 2021. Produksjonsutvidelsen er planlagt ferdig parallelt med byggetrinn 1, i desember 2021. 


De to røde områdene markerer hvor de to påbyggene blir plassert i forhold til det eksisterende fabrikklokalet.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Tags: 

På forsiden