Rendyrket luksus i Morelo Empire Liner: Bobil trumfer yacht | Din Fritid
Rendyrket luksus i Morelo Empire Liner

Bobil trumfer yacht

– Vi har tidligere hatt stor motorbåt, men angrer ikke på at vi solgte og gikk over til bobil. Savner ikke båten overhodet, for å være ærlig. Vil vi være ved sjøen kan vi kjøre bobilen ned på kaia. Vil vi oppleve frisk luft kjører vi på fjellet. Bobil gir oss alle muligheter, og vi nyter det å oppleve sjø, fjell, by og strand.


Eli og Ole Lerfaldet er svært fornøyde bobiltilværelsen i sin Morelo.

Det er Ole Lerfaldet som har oppdaget gledene og fordelene med bobil. Men det er ikke snakk om hvilken som helst; vi sitter i det som sannsynligvis er Norges dyreste bobil: En splitter ny Morelo Empire Liner. Din Fritid har møtt ekteparet Eli og Ole Lerfaldet på tur med sin nye liner av en bobil.

Tidligere ferierte paret i en Princess...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden