Morelo-spesialisten: Selgeren som ble solgt | Din Fritid
Morelo-spesialisten

Selgeren som ble solgt

Stamsaas Fritid er en relativt fersk forhandler av luksusmerket Morelo. Men maken til innsats og vekst har den tyske produsenten aldri sett. En av forklaringene heter Lars-Gøran Iversen. Han er selgeren som har blitt hel-frelst på merket, og som nå selv er Morelo-eier.

– Denne jobben er ikke akkurat A4. Jeg engasjerer meg lett i kundene og produktene, det er veldig bra - men kan også være en utfordring til tider. Litt for ofte blir jobbing sent på kvelden og i helgene. Bonusen er at jeg har med mange fine produkter å gjøre. Jeg har jobbet med salg siden jeg var 22 år gammel, og har i mange år hatt fokus på amerikanske biler, motorsykler og båter. Jeg har også solgt noen Tripple E-bobiler, smiler Lars-Gøran.

 

­– Hvordan kom du inn i bobilverdenen?

– Jeg kjøpte meg en Carthago for noen år siden. Da tok jeg steget fra båt til bobil. Det var en flott opplevelse, med en fantastisk radius og topp kvalitet. Men personlig må jeg ikke nødvendigvis kjøre så langt med bobilen, jeg trives i nærområder som Telemark, Strømstad og Grebbestad - og en gang i året blir det tur til Geiranger. At jeg er i miljøet har sine fordeler; jeg vet hva jeg snakker om. Og i våres solgte jeg en Morelo til noen jeg tilfeldigvis traff på campingen i Strømstad.

Carthago var det beste vi solgte på Stamsaas Fritid. Så ble jeg introdusert for Morelo, og fikk besøke fabrikken. Da ble jeg bokstavelig talt solgt. Daglig leder og eier Carsten Erichsen hadde også tro på produktet, og var villig til å ta risikoen ved å bestille fire modeller fra fabrikken.

Det å kunne vise frem disse produktene og kunne levere nesten umiddelbart har vært en svært viktig suksessfaktor, forteller Lars-Gøran. Han mener markedet for denne typen luksusbobiler er overmodent:

– Mange kjenner ikke til at det finnes produkter med et slikt design og en slik kvalitet på markedet. Når de blir klar over det tar det ofte svært kort tid før vi får en avgjørelse. De fleste kundene av Morelo finansierer greit en bobil til to-tre millioner kroner, og mange kommer fra båtverdenen - slik som meg.

 

Egen klasse

Morelo er etter min mening ikke en bobil. Det er mer en hytte. Her får du romslighet, en unik valgfrihet, komfort og luksus. Og håndterbarheten er etter min mening unik! Jeg har solgt ni meter lange Moreloer til kunder som har rukket å være pensjonist noen år allerede, og som overhodet ikke er redde for å sette seg bak rattet på doningen.

Det kan ta vesentlig kortere tid før en Morelo-kunde bestemmer seg enn en førstegangskjøper av et rimelig-merke. Kundene er ofte mer motiverte, og mange visste ikke om at det fantes en bobil av dette kaliberet - før de ser det. Mange får en wow-følelse når de kommer inn i bobilen.

Internt her hos Stamsaas må jeg også få skryte av vår tekniker Bjørnar Hansen, som har unik produktkjennskap, er engasjert og tydelig. Alle Morelo-kunder får en tre-timers overlevering av ham for å bli trygge på produktet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden