SISTE SJANGS!: Favoritter til Norges beste bobilplass | Din Fritid
SISTE SJANGS!

Favoritter til Norges beste bobilplass

ETTERLYSER KANDIDATER: Din Fritid og Norsk Bobilforening inviterer deg som leser og medlem til å være med og foreslå din favoritt blant norske bobilplasser. I desember vil det bli en avstemning hvor man kan stemme på de seks mest populære finalekandidatene. En av de stikker av med den gjeve tittelen "Norges beste bobilplass 2021".

Bobilfolket er avhengig av gode og praktiske steder å overnatte med bobilen, for å virkelig kunne nyte friheten på veien. Du som bobileier har sikkert både gode og mindre gode opplevelser. I denne kåringen vil vi at de stedene som fortjener det skal få ekstra oppmerksomhet. Derfor vil vi at du skal foreslå din personlige favoritt til å bli én av seks kandidater til den store finalekåringen hvor tittelen “Norges beste bobilplass 2021” deles ut! 

Uansett om du trives best midt i sentrum eller i landlige omgivelser, legg igjen navnet på din favorittbobilplass her. Ditt forslag teller!

Lang erfaring

Kåringen er et samarbeidsprosjekt mellom det uavhengige magasinet Din Fritid med bobil & caravan, og landets eneste rene bobilorganisasjon, Norsk Bobilforening. Alle medlemmer og lesere inviteres herved til å nominere sin favorittkandidat. Men det haster, så det er bare å fylle ut skjemaet under. Siste frist for å nominere kandidater er 11. november kl 10. NB: Husk å trykk på SEND-knappen i skjemaet.

PS! All kontaktinformasjon slettes etter endt kampanjeperiode, og vil ikke bli solgt eller videreformidlet til tredjepart.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden