Din Fritid og Norsk Bobilforening arrangerer:: Kåring av "Norges beste bobilplass 2020" | Din Fritid
Din Fritid og Norsk Bobilforening arrangerer:

Kåring av "Norges beste bobilplass 2020"

Din Fritid og Norsk Bobilforening inviterer deg som leser og medlem til å bli med og stemme fram "Norges beste bobilplass 2020".

Oppdatering: 14.1.21: Avstemningen er nå avsluttet. Resultatet offentliggjøres i årets første utgaver av Din Fritid (1-21) og Bobilen (utgave 206).

Medlemmer av Norsk Bobilforening og Din Fritids lesere har nylig hatt anledning til å foreslå sine favorittkandidater. Vi har fått inn en imponerende mengde forslag hvor de med flest stemmer står på listen under. I tillegg har redaksjonen supplert med et par favoritter, noe som bidrar til god geografisk spredning. Kriteriene er kanskje ikke først og fremst at selve bobilplassen har fantastiske fasiliteter, men kan like gjerne være at det takket være plasseringen - så får man tilgang til steder som ellers ville vært vanskelig tilgjengelig. 

Kåringen er et samarbeidsprosjekt mellom det uavhengige magasinet Din Fritid med bobil & caravan og landets eneste rene bobilorganisasjon, Norsk Bobilforening. Alle medlemmer og lesere inviteres til å stemme på én av de seks kandidatene. Avstemningen avsluttes 13. januar 2021 kl 23.59.

PS! Kun én stemme per e-post adresse teller, selv om det rent teknisk er mulig å stemme flere ganger.

Husk å FØRST fylle ut din e-postadresse, velg så din favoritt (det er kun mulig å velge ett sted) og trykk på SEND-knappen i skjemaet under!

Foto: Dag W. Grundseth, Magne Klann, Tore Afdal og Arnt Håkon Aleksandersen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden