Hilsen til alle våre lesere:: Godt nytt år! | Din Fritid
Nordlyset kan komme i utallige former, men det er sjelden det er så synlig og vakkert som her.
Hilsen til alle våre lesere:

Godt nytt år!

2021 er snart historie. Vi som har fritidsmuligheter på hjul er priviligerte, det kan man merke ekstra godt i det som har vært nok et annerledes år. Redaksjonen i Din Fritid vil takke for året som har gått og all velvilje vi har møtt i vår jobb med å spre nyheter, inspirasjon og glede i magasin og på nett!

Vi har ikke kunnet gjennomføre vår årlige nordlyskonkurranse, men vil likevel markere året som har gått med et bilde av vår nordlysguide Geir Lia Hammer fra Tromsø-området. Når jule- og nyttårsfeiringen er vel overstått håper vi mange vil benytte muligheten til vinterlige opplevelser. 

Vi er på årets siste dag, og vi vil gjerne takk for følget her på nettsiden dinfritid.no. Og en spesiell takk ønsker vi å sende til deg som abonnerer på magasinet. Uten deg hadde vi ikke kunnet lage uavhengige tester, produktomtaler, reisetips og dele alle møtene med de spennende menneskene vi møter. 

Vi gleder oss til 2022!

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden