Stem fram Norges beste:: Favoritter til Norges beste bobilplass 2022 | Din Fritid
Stem fram Norges beste:

Favoritter til Norges beste bobilplass 2022

Din Fritid og Norsk Bobilforening inviterer deg som leser og medlem til å være med og foreslå din favorittbobilplass i Norge. Frist for å lansere kandidater er torsdag 8. desember kl 12.

For tredje gang arrangeres kåringen av landets beste bobilplass, og det er bobilfolket selv som stemmer frem sine favoritter. Tiden har kommet for å lansere kandidater til 2022s beste plass. Fristen er 8. desember kl 12. Mandag 12. desember vil de seks mest populære finalekandidatene presenteres, og du kan da umiddelbart begynne å stemme fram din favoritt.

Bakgrunnen

For virkelig å kunne nyte friheten er man som bobilist avhengig av gode, trygge og praktiske steder å overnatte med bobilen. Du som bobileier har sikkert både gode og mindre gode opplevelser i året som har gått. I denne kåringen vil vi at de stedene som fortjener det skal få ekstra oppmerksomhet. Derfor vil vi at du skal foreslå din personlige favoritt til å bli én av seks kandidater til den store finalekåringen hvor tittelen “Norges beste bobilplass 2022” deles ut! 

Lang erfaring

Kåringen er et samarbeidsprosjekt mellom det uavhengige magasinet Din Fritid med bobil & caravan, og landets eneste rene bobilorganisasjon, Norsk Bobilforening. Alle medlemmer og lesere inviteres herved til å nominere sin favorittkandidat. Men det haster, så det er bare å fylle ut skjemaet under. Siste frist for å nominere kandidater er 8. desember kl 12. NB: Husk å trykk på SEND-knappen i skjemaet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden