Julemarkeder 2022: Stemningsfulle julemarkeder | Din Fritid
Julemarked i Oslo. Foto: Fredrik Ahlsen - Maverix Media AS
Julemarkeder 2022

Stemningsfulle julemarkeder

Enten du kjører bobil, kollektivt eller går på ski - så anbefales en tur til et julemarked i desember. Her kan du få gjort unna juleinnkjøp og gaver og suge inn litt av den gode julestemninga. Her er litt informasjon om noen av julemarkedene du kan oppleve. Du finner flere på visitnorway.no sine sider.

Jul i Vinterland, Spikersuppa i Oslo

Varer fra 13. november til 2. januar, men er stengt på juleaften.

Et av hovedstadens mest særegne julemarkeder strekker seg over en raus måned ved Spikersuppa på Karl Johan, bare et steinkast unna slottet. I år er Jul i vinterland tilbake slik du kjenner det, med den romantiske skøytebanen, masse boder, nye attraksjoner og et helt nytt pariserhjul!


Julemarked i Bergen. Foto: Robin Strand - visitbergen.com

Julemarkedet i Bergen

Har allerede åpnet, og holder åpent til 22. desember. Årets utgave holder til i hjertet av byen, på selveste Festplassen. Markedet har både pariserhjul og hestekarusell, et stort juletre og unik julestemning! De populære julebodene fra tidligere sesonger venter også på ditt besøk.


Juleshopping i Røros. Foto: Thomas Rasmus Skaug - VisitNorway.com

Julemarked på Røros

Varer fra 1. til 12. desember. Det er få steder som kan måle seg med Røros, om man ønsker å komme i julestemning. Røros var blant byene som inspirerte Disney-filmen Frost. Med sine velholdte gamle trehus, husflidbutikker og lune kafeer er Røros strengt tatt et sted hvor julestemningen setter inn allerede første dag snøen faller og dekker bakken.

Ekstra magisk blir det det vi kan alle julemarkeders mor fyller gatene med lokalproduserte glass, spekepølser, røkelaks, hjemmestrikkede produkter og trearbeid. Her kan du oppleve alt fra turer med hest og slede til nærkontakt med reinsdyr. Det sies det også blir mulig å treffe selveste julenissen her i år.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden