Overgikk alle forventninger:: CMT 2023-messen: En publikumsmagnet | Din Fritid
Overgikk alle forventninger:

CMT 2023-messen: En publikumsmagnet

For første gang siden januar 2020 kunne feriemessen CMT igjen arrangeres i det enorme messesenteret i Stuttgart. Publikumsrekorden (300 000 besøkende) fra det året står fremdeles, men arrangøren er meget fornøyd med årets besøkstall på 265 000. Det bekrefter at reisevirksomheten er i ferd med å komme tilbake til samme nivå som før pandemien.

– Våre forventninger er mer enn oppfylt, sier Roland Bleinroth, administrerende direktør i Messe Stuttgart. Vi var i stand til å ønske 265 000 besøkende velkommen til våre messehaller. Utstillere var også veldig fornøyde: Folk så og sammenlignet, men kjøpte og bestilte også. Denne CMT er en av de beste vi noen gang har opplevd.

Feriemesse

På messen kan man bestille alt fra pakketurer til klassiske sydlige destinasjoner, til mer ekspedisjonsartede turer. I tillegg har caravanbransjen blitt en stadig tydeligere utstiller og aktør, som tilbyder av en unik ferieform. Til sammenligning så var det 235 000 besøkende på høstens Caravan Salon i Düsseldorf, som er en rendyrket caravanmesse.

Feriekonseptet presenteres i mange nyanser på messen: Sykkelturer, fotturer, golfturer, velværeturer, cruise. Men også bærekraftige ferier var et eget tema. I tillegg ble det for første gang arrangert en internasjonale dykkermesse, Interdive, som en del av CMT. Arrangørene var entusiastiske over den store responsen. Markedssjef Monika Richter sa: – Dykkere er multisportentusiaster som elsker å reise, så CMT var den perfekte rammen.

I gjennomsnitt ble de besøkende på CMT i fem timer på messeområdet for å få informasjon fra utstillerne og for å inspisere de 1200 kjøretøyene som er utstilt. Nesten en fjerdedel av de besøkende reiste mer enn 100 kilometer til Stuttgart. Det ble satt ny rekord i besøk av bobiler på messens bobilplasser, med totalt 9667 kjøretøy. 

HER kan du lese vår messerapport fra CMT 2023.

CMT 2024 finner sted i Stuttgart fra 13. til 21. januar.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden