Siste nytt:: CMT 2021-messen er avlyst | Din Fritid
Neste års store vinterlige happening for caravanbransjen i Europa, CMT 2021, er avlyst.
Siste nytt:

CMT 2021-messen er avlyst

CMT 2021-messen som skulle vært arrangert i Stuttgart i Tyskland januar 2021, er kansellert på grunn av den siste utviklingen i korona-situasjonen.

Guido von Vacano, medlem av ledergruppen i Messe Stuttgart sier dette i en pressemelding:

– Vi tok ikke lett på denne avgjørelsen. De siste ukene og månedene har vi fått mye oppmuntring og støtte fra alle utstillere og partnere, og antall påmeldinger var utmerket. Til tross for et godkjent sikkerhets- og hygienekonsept og den utrettelige innsatsen fra alle kolleger, finner vi at det dessverre ikke er forsvarlig å arrangere verdens største offentlige messe for turisme og fritid. 

Grunnene til å avlyse var til slutt så mange, ikke minst når man ser på antall smittede i regionen Baden-Württemberg den siste tiden, at arrangøren ikke hadde annet valg: – På grunn av den ekstremt dynamiske og uforutsigbare utviklingen av koronapandemien, har vi bestemt oss for å ta dette vanskelige skrittet for alle involverte, sier von Vacano.

– Vi er veldig lei oss for kanselleringen. Vi hadde ønsket å tilby turistindustrien denne messen som en plattform for å fremme temaet bobil- og campingvogn-ferie - som får så mye oppmerksomhet for øyeblikket. En stor takk til alle utstillere og partnere som hadde tillit til oss! , sa von Vacano.

I mellomtiden utvikles det et CMT-sommerkonsept som kan bli base for turisme- og caravanindustrien på utstillingssenteret i Stuttgart våren eller sommeren 2021.

I tillegg er Touristik & Caravaning i Leipzig (18. - 22. november 2020), også organisert av Messe Stuttgart, avlyst.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Tags: 

På forsiden