: Fritid og caravanmessen 2023 har åpnet | Din Fritid

Fritid og caravanmessen 2023 har åpnet

Hele romslige Vikingskipet er denne helgen rigget med bobiler, campingvogner, caravantilbehør, motorsykler, båter, biler og fiskeutstyr. Alt klart for å presenteres for et fritidsinteressert publikum.

Det er messecamp hele helgen og fredag kveld (24.3) er det messecampfest med Svein Erik Smeby fra kl 20-24.

Det er første gang arrangøren prøver seg på en regional vårmesse i Hamar. Arrangører er spent på publikums respons på en slik vårmesse. At det er synergier mellom båt, MC, campingvogn og bobil er arrangøren ikke i tvil om, forteller en optimistisk Konrad Sel.

Mange utstillere

Det er rundt 45 utstillere med flere store aktører i caravanbransjen til stede, blant annet Teknomaskin, Elverum Caravansenter, Håkon Camping og Moelv Bil & Caravan. I tillegg stiller mange andre bransjeaktører opp, inkludert Viken Bobil, Caravan Supply.

Målgruppen er fritidsinteresserte mennesker i en to-tre timers radius fra Vikingskipet, forteller arrangørene. Messecampen vil helt sikkert bli et trekkplaster for de med bobil som har enda lenger kjørevei.


Teknisk arrangør Konrad Sel (t.v), initiativtaker Rune Øvergaard og Tom André Fjeldstad (t.h) gleder seg over at dørene i Vikingskipet nå har åpnet for caravan- og fritidsintresserte.

Aktiviteter

Foruten fest, blir det aktiviteter og demonstrasjoner innen jakt og fiske med hund. Det er også lovet overraskelser og nylanseringer innen båt og MC på messen. I tillegg blir det arrangert auksjon. Mye spennende som skjer med andre ord, så her er det bare å sette kursen mot Hamar!

Mer informasjon finner du på nettsiden fritidogcaravanmesse.squarespace.com.

ÅPNINGSTIDER: 

Fredag 24. mars kl 10-18

Lørdag 25. mars kl 10-18

Søndag 26. mars kl 11-16

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden