Fritid og Caravanmessen 2023: Messe i Vikingskipet i helga! | Din Fritid
Fritid og Caravanmessen 2023

Messe i Vikingskipet i helga!

I helgen 24. til 26. mars blir det en ny vårlig messe i Vikingskipet på Hamar. Det blir mange lokale utstillere, og det blir god bredde på messen med campingvogner, bobiler, motorsykler, båter, tilhengere, jakt og fiske. Det blir også messecamp med messecampfest på fredag.

Antall utstillere er per dags dato 45. Det er flere store aktører i caravanbransjen til stede, blant annet Teknomaskin, Elverum Caravansenter, Håkon Camping og Moelv Bil & Caravan. I tillegg stiller mange andre bransjeaktører opp, inkludert Viken Bobil, Caravan Supply, de to medlemsorganisasjonene Norsk Bobilforening og NBCC. Din Fritid vil også være tilstede og dele ut magasiner. 

Målgruppen er fritidsinteresserte mennesker i en to-tre timers radius fra Vikingskipet. Messecampen vil helt sikkert bli et trekkplaster også for de med bobil som har enda lenger kjørevei.

Arrangør Konrad Sel er spent på publikums repons på en slik vårmesse, hvor årets utgave er den aller første som går av stabelen. At det er synergier mellom båt, MC, campingvogn og bobil er arrangøren ikke i tvil om. – Vi gleder oss kjempemasse, og håper riktig så mange finner veien til Vikingskipet, forteller en optimistisk Konrad Sel.

Åpningstider: 

Fredag 24. mars kl 10-18

Lørdag 25. mars kl 10-18

Søndag 26. mars kl 11-16

Foruten fest med musikk av Svein Erik Smeby på fredag kveld (kl 20-24) blir det aktiviteter og demonstrasjoner innen jakt og fiske med hund. Det er også lovet overraskelser og nylanseringer innen båt og MC på messen. I tillegg blir det arrangert auksjon. Mye spennende som skjer med andre ord, så her er det bare å sette kursen mot Hamar!

Mer informasjon finner du på nettsiden fritidogcaravanmesse.squarespace.com.


Messekart oppdatert per 7. mars.

 

 

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden