Bobilmesse i Orrehallen:: Messe i Rogaland i helga! | Din Fritid
Bobilmesse i Orrehallen:

Messe i Rogaland i helga!

Tradisjonen tro vil det i mars, nærmere bestemt 24, 25 og 26, bli arrangert bobilmesse i Orrehallen. Det er de to forhandlerne Abobil og Reime & Lode som samarbeider om arrangementet.

Autostar, Benimar, Dreamer, Frankia, Itineo, Kabe, Malibu, Morelo, Rapido og Roadtrip er merkene som vil være på utstilling. I tillegg er flere andre aktører representert. Som Rogaland Glass, Hurtigruta Carglass, Bilvask 24/7, Freego og medlemsklubbene Norsk Bobilforening og NBCC.

Det er gratis adgang i Orrehallen, og det er også gratis overnatting, for de som kommer med egen bobil. Arrangøren minner bare om å lade batteriene på forhånd. Det er ikke så mange fasiliteter på messecampen, derfor minner Abobil på at de tilbyr gratis fylle, tømme og lademuligheter ved sine lokaler på Håland. Det vil bli salg av mat i Orrehallen hele helgen.

Åpningstider

Fredag 24.3 kl 16-20

Lørdag 25.3 kl 10-17

Søndag 26.3 kl 12-16

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden