Volkner Mobil: En av verdens beste | Din Fritid
Selve lokalene til Volkner, en av verdens beste bobilprodusenter, er særdeles nøkterne
Volkner Mobil

En av verdens beste

Det er få som får se hvordan verdens beste bobil blir produsert. Det er strengt besøksforbud på Volkner Mobils fabrikk. Men Din Fritids utsendte har sluppet inn den trange porten, og deler et unikt innblikk i hvor langt familien Volkner går i sin streven etter å bygge den optimale bobilen.

Mitt første besøk hos Volkner Mobil var for 15 år siden. Da var Gerhard og Stephanie Volkner småbarnsforeldre til sønnene, Max og Leo. Da jeg spurte om fremtiden for selskapet, svarte de at man ikke kan forvente at barna skal følge i foreldrenes fotspor. Mest sannsynlig ville Volkner Mobil avvikles når Gerhard pensjonerte seg, fortalte de den gang.

Men slik ble det ikke. I dag er Max og Leo henholdsvis 21 og 19 år gamle. To imponerende unge menn som jobber heltid i produksjonen. Alt ligger nå til rette for at Volkner Mobil vil fortsette å bygge bobiler i minst én generasjon til....

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden