: Tellus Østfold satser for fullt, men tilpasser kostnadene | Din Fritid
Fra åpningen av de nye lokalene i 2018.

Tellus Østfold satser for fullt, men tilpasser kostnadene

Forhandler-anlegget til Tellus Østfold er blant landets flotteste og største bygg i caravanbransjen. I dagens svake marked blir derimot lokalene for store og kostbare. – Som en ansvarlig bedrift tilpasser vi oss de økonomiske utfordringene og har besluttet å leie ut andre etasje av vårt bygg i Råde, forteller daglig leder Sverre Olsen.


– Ryktene om vår død er sterkt overdrevet, sier daglig leder Sverre Olsen i Tellus Østfold.

– Vi står overfor økte kostnader grunnet høyere renter, økte euro kurser og dyrere strøm samtidig som etterspørselen etter produktene vi selger har falt i takt med økte renter og svekkelse av den norske kronen. Dette berører hele caravanbransjen, forteller forteller daglig leder Sverre Olsen.

– Til tross for disse utfordringene, kan vi stolt meddele at de fire første månedene av året har gitt oss rekordomsetning - det høyeste nivået vi har sett siden 2019. Dette viser at kundene våre har tillit til Tellus Østfold og ønsker å handle med oss, fortsetter Sverre:

– Vårt hovedmål er å sikre arbeidsplassene hos Tellus Østfold AS. Dette oppnår vi best ved å redusere kostnader og effektivisere driften. Våre ansatte har en solid base av bransjeerfaring og kunnskap som vi verdsetter og ønsker å ivareta. Det har også kommet oss for øre at det sirkulerer rykter om at Tellus Østfold AS skal legge ned. Vi ønsker å forsikre våre kunder, partnere og ansatte om at disse ryktene er fullstendig grunnløse. Vår virksomhet er sterk, og vi har ingen planer om å avvikle.

– For å møte den økende etterspørselen i markedet, søker vi nå etter to nye teknikere til vårt caravanverksted. Dette er en del av vår satsing på å styrke servicemarkedet og sikre god service til våre kunder. Med støtte fra den landsdekkende Tellus-kjeden vil vi navigere oss gjennom denne krevende perioden og komme sterkere ut på den andre siden, avslutter daglig leder Sverre Olsen. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden