: På camping lige ned til Skive Fjord | Din Fritid

På camping lige ned til Skive Fjord

Det sies at Danmark er flatt som en pannekake. Likevel er det mulig å finne en campingplass, der campingvogner og bobiler er plassert på såkalte terrasser, slik at alle får en flott utsikt over Skive Fjord. Helt flatt er altså Danmark ikke og ihvertfall ikke i Skive-området.


Det store trekkplasteret

Fjorden og dens muligheter er helt klart det store trekkplasteret for FDMs campingplass i Skive. Uansett om du vil fiske, surfe, padle kajakk eller bare ligge og dra deg har fjorden de elementer som trengs. Skive ligger få minutter fra plassen, så det er mulig å kombinere ferien med både natur- og kulturopplevelser.

”Vi har i løpet av de siste årene gjort mye for å heve standarden på campingplassen. Det betyr i dag, at vi har moderne sanitæranlegg. Noe som familien Danmark legger vekt på. Tidene med å stå og vaske seg side om side er passert”, forteller Niels Stæhr, som står for den daglige drift av campingplassen.


Det helt nye

Siste sesong anla Skive Camping en barnevennlig swimmingpool, som måler ca. 10 x 20 meter. I tillegg kommer masser med plass rundt til f.eks. lek og solbading. Men hvorfor bygge en swimmingpool, når man har fjorden rett utenfor døren?

”Skive Fjord er akkurat her ved campingplassen ikke spesielt badevennlig. Det skyldes et naturfenomen. Muslingbankene kommer så nær strandkanten, at det ikke er hensiktsmessig. Dersom vi ikke tok hensyn til naturen kunne vi selvfølgelig få det fjernet, men sånn tenker vi aldeles ikke. Naturen er som den er og det respekterer vi”, sier Niels Stæhr.

Swimmingpoolen er oppvarmet ved hjelp av solenergi og åpen i månedene juni, juli og august. Den har integrert barneavdeling med rutsjebane og fossefall. I den ene enden er det trapper helt ned i bassenget, slik at både barn og f.eks. funksjonshemmede enkelt kan komme nedi.

”Mange steder har man bare en dusj med kaldt vann utenfor, der folk skal skylle seg før de hopper i. Men vi har bygget dusjrom til både damer og herrer med varmt vann. Alt sammen er forøvrig inkludert i døgnprisen, så swimmingpoolen kan benyttes så mye man orker, mens man bor på plassen”, avslutter Niels Stær fra Skive Camping..

Les mer på www.skive.fdmcamping.dk

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden