: FDM’s Campingplasser i utvikling | Din Fritid

FDM’s Campingplasser i utvikling

Flere aktiviteter, billigere opphold, utvidet sesong. FDM Camping vil allerede i år fornye sine klassiske verdier. FDM Camping har enestående muligheter, hva angår beliggenhet, forhold og service. Men det kan alltids bli bedre. Det mener Søren Dahlin, som nettopp har overtatt sjefsstolen etter Jørn Rindum, som etter 20 år er gått over i pensjonistenes rekker.

Børn som hygger på Holbæk Camping

For å imøtekomme medlemmenes ønsker bygges det flere hytter, og et antall eksisterende hytter vil få installert toalett og bad. Arealet på enhetsplassene blir større (for å følge med de stadig større campingvogner, samtidig som man vil prøve seg fram med å forlenge sesongen, bl.a. skal Holbæk Camping hå vinteråpent).

Disse tiltakene vil ikke ha noen innflytelse på prisene. Tvert i mot vil det bli billigere for FDM-medlemmer å sikre seg hytter utenom høysesongen.

- Vi tror at camping er den mest attraktive ferieform for barnefamilier og seniorer. Det skal være en sosial ferieform med mange opplevelser, sier Søren Dahlin.

Legepladsen på Kollund Camping

Det vil i den forbindelse bli fokusert mer på muligheten for å velge temaferier. Golf, fiske og severdigheter vil være blant mulighetene.
I tillegg vil campingplassen i Nykøbing S introdusere en ny og billigere utleieform, Combi Camp, mens Hegedal Strand tilbyr spesialpriser i forsesongen fra 12/4-14/6.

- Det er viktig at FDM’s positive verdier holdes i hevd. Det vil si at vi skal sikre og holde fast på den profesjonelle service og familievennlige forhold på plassen, fastslår Søren Dahlin. Faste brukere av plassene vil også merke forandringer: Fargen på hyttene blir den samme på alle de 15 plassene. Butikk- og kontorfasader blir også gjort ensartede.

Som noe nytt er alle campingplasser åpnet for ikke-medlemmer. FDM har dessuten valgt å selge Jyllands-Ringen Camping.

Les mere her

Les mer om FDM Camping, plassenes beliggenhet, aktiviteter m.m. på www.fdmcamping.dk

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden