: Danmark: Hvidbjerg Strand Camping | Din Fritid

Danmark: Hvidbjerg Strand Camping

Endelig en Campingplass som er perfekt.


Hvidbjerg Strand Feriepark

På turen, Danmark rundt, i juli måned, fikk jeg informasjon om, at det ute ved Vesterhavet, nærmere bestemt Blåvand, skulle være en nyinnredet campingplass, som var helt supergod for handicappede! Desverre hadde vi for dårlig tid den gang, slik at vi ikke rakk ut dit.

Men denne gangen bestemte jeg meg for å sette av noen timer, for å overbevise meg selv og andre om, at det saktens kan gjøres bra – hvis man bare tar hensyn til bevegelseshemmede/rullestolbrukere fra starten.

For en gangs skyld, var det ikke lovet for mye, alt fungerte fint, og selvfølgelig skal plassen ha 5 rullestoler.

Alt er OK! Foto: Aase

Alt ok

Vi ble vennlig motatt av plassjefen i resepsjonen. Etter presentasjonen, fikk jeg utlevert et kart over plassen, som er enormt stor, hvoretter jeg straks satte kursen mot sanitetsbygningene. Det er jo som regel der, ting blir feil.

Alt var rent - velholdt og pent anlagt. Alle gang/kjøre arealer var asfalterte, så man enkelt kunne komme rundt i rullestol eller med en rullator.

Adgangsmulighetene til alle bygninger og aktiviteter var også ok, og det var flott å se!

Fin familieplass

Det var riktig mange gjester, selv om det var utenom sesongen, så det lønner seg, å gjøre det riktig helt fra starten, dersom man ønsker Handicappede gjester.

En riktig fin familieplass, der alle kan få spennende opplevelser!

Adgangsvej til Vesterhavet! Foto: Aase

Tilkomstvei over klittene

Det beste ved det hele var, synes jeg, at det rett utenfor plassen, opp over klittene, lå en tilkomstvei for rullestolbrukere, fram til den faste sanden på stranden ved Vesterhavet !

Gode Parkeringsmuligheder! Foto: Aase

Flott parkeringsplass

Denne veien ble for øvrig brukt ganske flittig av alle gjestene fra den store Parkeringsplassen der det, som prikken over i’en, også var reservert flere oppmerkede p.plasser for invalidebiler rett ved veien.

Før mig til havet …. Foto: Aase

Vesterhavet

Det er lenge siden, jeg har vært helt ute ved vannkanten, og selv om det blåste en del, måtte jeg prøve – noe som var en god opplevelse. Så her måtte jeg nynne:
“Fø´r mig til havet…”

Parti fra Klitterne! Foto: Aase

Takk til Plassjefen

Desverre måtte vi videre, så etter å ha fortalt om min positive vurdering, samt sagt farvel til plassjefen og hans personale – gikk turen tilbake til Esbjerg.

En god erfaring rikere, og glad for at ikke noe var overlatt til tilfeldighetene på denne campingplassen !!!!

Les om plassen her:
www.hvidbjerg.dk

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden