: Beitostølen: Perfekt plassering | Din Fritid

Beitostølen: Perfekt plassering

Vertskapet er familien Dale som startet opp campingen i 1997. Her blir du møtt av hyggelige mennesker i flotte omgivelser. Først og fremst kan tilby topp moderne hytter og har kapasitet til 250 campingvogner delt på 120 dekar med store grøntareal. Plasseringen av campingplassen er perfekt. 700 meter gangavstand til Beitostølen sentrum og utsikt til Jotunheimen.

Beitostølen er i det siste “satt på kartet” for sine ganske populære arrangement, som f.eks verdenscup-åpningen i langrenn, “Beitosprinten”, Det norske fjellmaraton, Villmannen og Top of the Mountain, en gigantisk musikkfestival med mange kjente artister. Campingplassen kan tilby et godt løypenett og flere skitrekk. Beitostølen er og så kjent for Beitostølen helsesportssenteret.

Beitostølen camping ligger sentralt i Sør-Norge. Avstand fra Oslo er 223km, Bergen 360km og Fagernes 38 km. Du følger E16 til Fagernes, kjører ca 38 km nordover mot Beitostølen og du vil se campingen og skilt fra veien.

Telefon: 61 34 11 00
E-mail: info@beitocamp.no
Web: www.beitocamp.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden