: Nyhet! Forhindrer gassoverfall på camping-turister | Din Fritid

Nyhet! Forhindrer gassoverfall på camping-turister

Hver sommer kan man lese historier om, at turister i campingvogn er blitt bestjålet for sine eiendeler – etter at tyver først har bedøvet dem med gass, mens de sov. Deretter har tyvene kunnet ta seg inn i campingvognen og ta, det de ville. Det er ikke bare gass – det er dødsens alvor

GasProtector NX-5 vekker de sovende og tenner lyset

ETS presenterer nå en gassalarm GasProtector NX-5, som er så effektiv, at den, i en spesialutgave, er godkjent av NATO og i dag beskytter de norske soldatene i Afghanistan. GasProtector NX-5 fungerer som et elektronisk gitter rundt campingvognen. Systemet varsler beboerne i campingvognen med lyd og lys – også hvis det oppstår brann, hvis noen forsøker å bryte seg inn, eller hvis noen beveger seg i lengere tid utenfor campingvognen.

I tilfelle alarm sendes det en SMS-alarm til eierens mobiltelefon, samtidig som, at en alarmsentral får en melding. Som noe helt nytt, kan alarmen nå også overføres via GPS satellittsporing, som viser helt nøyaktig, hvor campingvognen befinner seg. Hjelpen er på vei!

Les mer her: www.etstrack.dk

Eller ring på telefon: +45 4492 1800

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden