: Skiveren Camping: Barna er i sentrum | Din Fritid

Skiveren Camping: Barna er i sentrum

Som foreldre er man stadig på utkikk etter et fint feriested, der det er albuerom for barn. Vi fant stedet godt gjemt i klittene i det nordlige Jylland.

TopCamp Skiveren Camping ligger umåtelig flott i de ytterste klittrekkene ved Vesterhavet. Den rå naturens skjønnhet kommer både til uttrykk på herlige sommerdager, når havet er badevennlig, og lek og solbading på stranden ingen ende vil ta. Annerledes er det på dager med blåsvær, men den kreative camperen kan saktens få noe godt ut av vinden enten ved å fly med drager eller vindsurfe. Blir været skikkelig dårlig er det lagt opp til innendørs aktiviteter.


Mange aktiviteter på plassen

Vi kikker først og fremst på om det finnes aktiviteter for barna. Lekeplasser er i dag en selvfølge på danske campingplasser, men hva er det i tillegg? På TopCamp Skiveren Camping er listen over både innendørs og utendørs aktiviteter utrolig lang og mange av aktivitetene er delt opp etter aldersgrupper, slik at barna får mye ut av å være med. For de helt små er det bl.a. ansiktsmaling, minigolf, hoppepute, barnebasseng. For de litt større er det go-kart, ballbane, sykkelutleie, dragebygging, tennis og mye mer. Aktivitetsmedarbeiderne hjelper både store og små barn med de forskjellige lekene, så de er i trygge hender. Mange av fellesaktivitetene er for øvrig også en fin måte for barna å treffe nye venner på.


Så skal det bades…

Mange foreldre kan sikkert nikke gjenkjennende til en viss form for diskusjon, når barna om kvelden skal få vasket bort dagens aktiviteter fra kroppen. Våre barn ser ofte ut som noe som ikke har vasket seg på flere dager, men man er på den annen side, ikke i tvil om, at de har hatt en fin dag med lek opp til ørene – om jeg så må si. Dersom vi kunne bygge et badeværelse hjemme, som det vi fant her på campingplassen, tror jeg kampene ville slutte. Der er ihvertfall ingen tvil om, at Skiverens barnebadeværelser er noe utenom det vanlige. Temaet er havet og miljøet ved vannet. Det er bl.a. store og små dusjkabinetter og toaletter. God plass ved stellebordet og separat babybad. Alt sammen med en liten lekeplass i midten, så det ene barnet kan aktiveres, mens det andre bades. Det kan ta timer å bade, men det er hyggelig og en del av ferieopplevelsen.


Fire stjerner

TopCamp Skiveren Camping ligger et godt stykke fra alfarvei, noe som spesielt vil tiltale de, som er som oss, og vil være tett på naturen og fjernt fra støy og trafikk. Vesterhavet, Tannis Bugt på den ene siden og Tversted Plantasje på den andre. Nærheten til både Skagen, Frederikshavn og Hirtshals gjør imidlertid, at det er gode muligheter for dagsturer. For voksne er det for øvrig et utmerket wellness center med mange forskjellige tilbud på selve plassen. Med andre ord er det noe for alle i familien og nok til minst en ukes ferie.
Campingplassens fire stjerner står altså for en flott palett av både natur, aktiviteter og fasiliteter. Forøvrig var det ikke noe å sette fingeren på med hensyn til rengjøringen, mens vi besøkte plassen. Vårt besøk var uanmeldt. TopCamps slagord er: Danmarks beste campingplasser – bare spør barna dine. Det er det ikke mer snakk om…


Informasjon

www.skiveren.dk er campingplassen veldig godt beskrevet. Du har også mulighet til å se en videosnutt, som gir et inntrykk av hele plassen.
Minigolfbanen er for øvrig noe helt for seg selv. Se mer på hjemmesiden.
Hytter kan leies, hvis du ikke har egen vogn eller telt.
I høysesongen kan det anbefales å bestille plass før ankomst. På hjemmesiden er det mulighet for online booking.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden