: TopCamp Riis Camping: 200 m² stort kjøkkenallrom | Din Fritid

TopCamp Riis Camping: 200 m² stort kjøkkenallrom

Langt inne på den jyske heden ligger en av Danmarks hyggeligste campingplasser, TopCamp Riis Camping, der man streber etter enda en stjerne på campinghimmelen. Det betyr utvikling og fornyelse på hele plassen. Nyheten i år er et imponerende kjøkkentilbygg.

Med et nytt 200 m² stort kjøkkenallrom er det satt en ny standard for opplevelsen rundt det å lage mat, spising og oppvask, når man besøker TopCamp Riis Camping. Campingplassen setter nemlig ny standard med både campingkjøkken og nye grill fasiliteter. Kjøkkenet rummer 12 arbeidsplasser, alle med dobbelt gassbluss, kjøkkenvask og avlastningsmuligheter og fire oppvaskplasser. Det er også oppvaskmaskin og tre søyler med varmluftsovner og mikrobølgeovner. I tillegg kommer 25 - 30 spiseplasser, bar og automat for varme drikker.

- Våre gjester kan jo alltids lage mat i vognene sine, hvis det er det de ønsker, men vi opplever at mange gjerne vil lage mat i felleskjøkkenet. Ganske enkelt for trivselens skyld. Det er ordentlig god plass på kjøkkenet vårt, slik at barn også kan hjelpe til, forteller eier Keld Jensen fra TopCamp Riis Camping.


Moderne utekjøkkener

I tilknytning til kjøkkenet og fellesrommet er det bygget et 150 m² stort åpent grillhus, som inneholder to store åpne griller, hver med seks individuelle grillrister. Over hver grill er det montert avtrekk. Grillhuset inneholder videre to store kjøkkenbord, hvert med to store kjøkkenvasker og dobbelt gassbluss slik at tilbehør til grillmaten også kan tilberedes i grillhuset. I grillhuset og på terrassen foran huset er det 70 - 75 spiseplasser.

- Det er jo blitt hypermoderne med utekjøkkener. Det er en helt spesiell følelse å lage mat i det fri. Lage god mat, mens man nyter et glass vin i hyggelig samvær med venner og familie. Det er en fantastisk atmosfære på terrassen om sommeren, sier Keld Jensen.

I løpet av vinteren er det bare småting, som skal bygges og forbedres før campingplassen kan briske seg med fire stjerner.


Informasjion

TopCamp Riis ligger omtrent midt på Jylland, der det er like langt til øst og vestkysten. Selvsagte attraksjoner er f.eks.:
Givskud Zoo: www.givskudzoo.dk
Legoland: www.legoland.dk

Se også www.riiscamping.dk


Nyhet

Kattegat Strand Camping, er nettopp blitt oppgradert fra 3 til 5 stjerner. Den himmerlandske campingplassen er dermed den syvende campingplassen i Danmark med fem stjerner.

Kattegat Strand Camping har de siste par årene gjennomgått en omfattende renovering og oppført både nye luksushytter, multiarena samt aktivitetshall. Den er oppgradert direkte fra tre stjerner til fem stjerner, og framstår nå som en moderne og eksklusiv campingplass. Kattegat Strand Camping er Jyllands tredje femstjerners plass, og medlem av TopCamp organisasjonen.

Se også www.kattegatstrandcamping.dk

Les mer om TopCamp på www.topcamp.dk

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden