: Challenger bobiler til Sverige | Din Fritid

Challenger bobiler til Sverige

Det franske boblfabrikatet Challenger, som er en del av Trigano-konsernet, er nå på full fart inn på det svenske markedet.

Raymond og Rolf Westin

Etter at man over en 10-års periode, med stor suksess, har bygget opp merkets gode anseelse i Norge, føler man at dette har gitt mersmak. Den norske importøren, Arve Opsahl AS, vil nå satse for fullt på også å erobre det svenske markedet. Det er etablert et eget firma, ansatt folk og fra årsskiftet vil man også kunne levere 2008-modeller. Som daglig leder er tilsatt Raymond Westin som sammen med Rolf Westin skal sørge for å betjene forhandlernettet som man er i ferd med å bygge opp. Det antas at dette vil være fullt utbygd innen utgangen av 2008.

Etter mønster fra de norske forhandlerne vil også de svenske kunne tilby gratis medlemsskap i bobilklubben Club Challenger. Dette er en frittstående bobilklubb med 400 medlemsbiler. Klubben har egne websider, sender ut månedlige nyhetsbrev og arrangerer bobiltreff. Club Challenger ønsker selvsagt sine svenske venner velkommen, slik at det på sikt kan arrangeres svensk/norske bobiltreff både i Sverige og Norge.

Les mer på www.aoas.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden