: KIP i gang igjen | Din Fritid

KIP i gang igjen

Etter at Tirus Group måtte kaste inn håndkleet sent i fjor høst, måtte alle gruppens medlemmer, unntatt Cabby, stoppe produksjonen.

For Kip derimot stoppet produksjonen helt opp i og med at de sommeren 2007 flyttet produksjonen av vegger, gulv og tak til Home Car fabrikken, i et forsøk på å effektivisere produksjonen og derigjennom spare kostnader. Dette lyktes man dessverre ikke med og Tirus Group måtte derfor gå den tunge veien til skifteretten.

Kip var egentlig ikke mer berørt av det inntrufne enn Cabby, ifølge Tom Nilsen hos Fritidsspesialisten på Kløfta, men man fikk ikke ut sine jigger og annet utstyr og måtte derfor følge med på den samme tunge veien.


Tilbake på sporet

Nå er imidlertid alt utstyr tilbake på plass i Hoogeveen samtidig som Kip Caravans har fått inn nye interessenter på eiersiden, slik at produksjonen fortsetter som før.

Fritidsspesialisten sier i en pressemelding at de selvsagt fikk merke enkelte problemer i forbindelse med konkursen i Tirus Group, men det hele skjedde på en tid av året da aktiviteten tradisjonelt er liten, slik at konsekvensene ikke ble altfor store.

Nå er man imidlertid tilbake på sporet og importen for 2008 vil gå helt som planlagt.

Les mer på www.fritidspesialisten.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden