: Västanviksbadets Camping, Leksand | Din Fritid

Västanviksbadets Camping, Leksand

Rolig familiecamping i lokal byggestil fra Dalarna, som ligger rett ved Siljans vestre bredd med gode bademuligheter og sandstrand. Veldig barnevennlig med store områder for ballspill, lek m.m. Spesielt babyrom med stellebord og dusj. Sesongplasser. Kafeteria i høysesongen. Hytter med sengeplass til 2-6 personer.

Campingen ligger ideelt til for den som vil ta dagsturer rundt i Siljansområdet. Campingen er på 4 hektar og består av 70 strømplasser for campingvogner og bobiler. Campingen skråner og derfor finnes flere terrasser til campingvogner/bobiler og det gir campingen en spesiell atmosfære.

For telt finnes to store felt uten strøm og de kan også brukes til campingvogner og bobiler som ikke har behov for dette. Totalt finnes det 7 sommersesongplasser som ligger ved stranden. Over hele campingen er det plassert 12 gammeldagse hytter. Alle er til utleie… Tenk å få sove i et 300 år gammelt losji!

Alle hyttene er gammeldagse tømmerhytter.


Mini-golf

På campingen finnes mulighet til et slag mini-golf, sykkelutleie, biljard, boule, kubbespill, fotball, fiske og turstier i naturen, båt-, kajakk- og kanoutleie.

På plassen er det mulig å kjøpe mat- og kioskvarer samt souvenirer.

I høysesongen er det på plassen både hamburger- og pizzarestaurant og man har også alle rettigheter.

Les mer her: www.vastanviksbadetscamping.se

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden