: Svenske Cabbys framtid er sikret | Din Fritid

Svenske Cabbys framtid er sikret

Det er flere måneder siden CampingNorge.no, som den første, kunne informere om at hollandske Tirus Group hadde gått konkurs. (9. november 2007 red.) Siden da har svenske Cabbys framtid også vært uviss, men nå er framtiden sikret forteller Cabbys direktør Per Nilsson til CampingNorge.no


Investeringsselskapet Outback Capital Management AB står bak

Det er investeringsselskapet Outback Capital Management AB i Karlstad, som investerer i det svenske og veldig sterke varemerket.

Vi ser veldig positivt på framtiden både for Cabby og bransjen, men erkjenner også at den salgsmessige nedgangen i markedet innebærer en stor utfordring i markedet, og skaper en stor utfordring for oss. Men, målet er å stå med et enda sterkere produkt når utviklingen igjen snur, forteller Per Nilsson, som også er medeier i Outback Capital Management.

Outback Capital forteller at firmaet har fått et godt inntrykk av Cabby – så vel hva angår selve firmaet, men i like høy grad medarbeiderne, forhandlerne og de utenlandske markedene.

Outback Capital Management AB utvikler industrielle firmaer i MidtSverige. Firmaets direktør er Anders Edström.

De importansvarlige i de nordiske landene er også ytterst tilfreds med løsningen, som i tillegg kommer på det helt riktige tidspunktet, fordi Cabby nå er klar til å presentere 2009-nyhetene.

De vil du selvsagt kunne lese mer om her på portalen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden