Cabby:: Per Nilsson har forlatt direktørstolen | Din Fritid
Cabby:

Per Nilsson har forlatt direktørstolen

Etter mange år har Per Nilsson nå forlatt sin stilling som direktør for Cabby Caravan.

Skape en trygg framtid for Cabby

– De siste ti månedene, etter at Tirusgruppen gikk konkurs, har vært en slitsom tid. Jeg har arbeidet veldig hardt for å skape en trygg framtid for det selskapet som min far en gang grunnla. Arbeidet med å finne nye investorer – Cabby fikk for en tid tilbake investeringsselskapet Outback Capital inn som eier, der Per Nilsson er en av deleierne – har derfor medført at både familielivet og den egne fritiden har blitt skadelidende.

– Omtrent ved starten på Elmia-messen kjente jeg at jeg fikk et varselsignal, sier Per. Det er jo ikke alle som får det, men istedet møter veggen uten å ha fått noe forvarsel. Så når jeg nå fikk et slikt varselsignal, anså jeg at det var best å ta det litt roligere en tid framover. For øyeblikket er Per Nilsson sykmeldt, og deretter kommer han til å ta noen ukers velfortjent ferie sammen med familien.

– De har måttet lide alt for mye i løpet av denne perioden! Deretter regner han med å komme tilbake til Cabby, imidlertid ikke som adm.dir. – Jeg føler sterkt for å holde kontakten med alle de dyktige Cabby-forhandlerne, avslutter Per Nilsson.

Ny direktør i selskapet er Anders Edström – en annen av deleierne i Outback Capital

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden