: Little Guy: Se campingvogn for motorsykler i Bella Center | Din Fritid

Little Guy: Se campingvogn for motorsykler i Bella Center

Den nye campingvognen er en del av familien Little Guy – som er små, prisgunstige og praktiske campingvogner for dem, som ikke gidder å dra rundt på en stor og dyr utgave av arten. Little Guy kan ses når Camping09 i København åpner dørene, fra den 16. – 18. januar og igjen sammen med Ferie09 og Golf09 den 23. – 25. januar i Bella Center, presenteres som noe nytt en campingvogn tilpasset motorsykler.

Little Guy campingvogner til både bilen og motorsykkelen

Som noe helt nytt introduseres campingvogner til motorsykler på det europeiske markedet! Det finner sted på Camping09 i Bella Center fra den 16. – 18. januar og igjen i kombinasjon med Ferie09 og Golf09 i perioden 23. – 25. januar. Den nye campingvognen for de tohjulte tilhører serien Little Guy, som er små sjarmerende og praktiske campingvogner av høy kvalitet for de, som ikke bryr seg om en stor og dyr campingvogn.

- Vi er akkurat nå i gang med å framta en prototyp av den nye smarte Little Guy, som vi gleder oss veldig til å presentere på campingmessen i januar. Den nye campingvognen tilpasset motorsykler kan imidlertid allerede nå bestilles hos oss, sier Ib René fra Little Guy Scandinavia, som holder til i Kolding.

Little Guy campingvogner til både bil og motorsykkel kan designes helt etter kjøperens smak, slik at fargekombinasjonen eksempelvis matcher motorsykkelen eller utstyrsnivået og størrelsen passer til ferieformen. Det er bare fantasien, som setter grenser.

Alle Little Guy campingvogner tilfredsstiller EU-standarder.

Historien bak Little Guy

Little Guy er en klassiker i USA og ble første gang produsert på 1930-tallet. Den tilhører den såkalte Teardrop-camper kategorien - en liten praktisk campingvogn med et par soveplasser og et lite kjøkken. Navnet “Teardrop” er framkommet på grunnlag av dens aerodynamiske form. Mer enn 70 år senere er grunnidéen fortsatt den samme; En lettvekts-camper i miniformat, som gir eieren frihet til å overnatte ute i naturen eller der, hvor han/hun dyrker sin sport, hobby eller besøker familien på den andre kanten av landet.

Little Guy kan designes helt etter kundens smak, så det er bare fantasien, som setter grensen

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden