: Størst kundetilfredshet hos Hvidbjerg Strand Feriepark | Din Fritid

Størst kundetilfredshet hos Hvidbjerg Strand Feriepark

Hvidbjerg Strand Feriepark er også i år blitt utsett til Superplatz, men utmerkelsene stopper ikke der. Det velansette og høyt respekterte tyske ADAC, som tilsvarer NAF i Norge, har tildelt Hvidbjerg Strand Feriepark to høyt ansette priser.

På bildet ses Steen Slaikjær og Lene Slaikjær med premiene fra ADAC.

Første premie for størst kundetilfredshet

ADAC kårer hvert år den campingplassen i Europa, som oppnår størst kundetilfredshet. Det er uten tvil den absolutt mest prestisjefylte og at den i år går til Hvidbjerg Strand Feriepark, gjør plassen helt unik på en lang rekke punkter. Det er kundene som kårer vinneren.

- Det er uten tvil den utnevnelsen vi er mest stolt over. Kundene er de vi alltid har fokus på og som er viktigst uansett, hvilke tiltak vi gjennomfører. De skal oppleve det beste og fram for alt ha en uforglemmelig ferie. Det er gledelig for hele teamet bak Hvidbjerg Strand Feriepark, at vi nå har oppnådd denne prisen, forteller Lene Slaikjær, som eier plassen sammen med sin bror Steen Slaikjær.

Superplatz i år igjen

Hvert år utser ADAC også campingplasser i Europa til en såkalt SUPER-PLATZ. Denne prisen tildeles 70 av Europas ca. 10.000 campingplasser. ADAC arbeider med et stjernesystem, der Hvidbjerg Strand Feriepark ligger helt i toppen.

- At vi har oppnådd 24 av 25 mulige stjerner viser, at det fortsatt er plass for forbedringer. Det er viktig for dansk turisme, at alle aktører er innstilt på konstant å utvikle produktet og tenke i nye baner. Til sesongen 2009 er vi således i gang med en rekke forbedringer. Vi investerer i et stort og omfattende wellnesscenter med et nytt dansk familiekonsept, avslutter Steen Slaikjær

Med en så høy plassering er Hvidbjerg Strand Feriepark blant de 12 beste i hele Europa.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden