: LMC Viola: En modellserie med muligheter | Din Fritid

LMC Viola: En modellserie med muligheter

Viola betyr bratsj, og det er i sannhet en serie som kan spille på flere strenger.

LMC Viola 400D.

Viola serien

Viola 330: Den minste modellen i Viola serien er 330, som er en vogn for paret, som setter pris på å utforske verden i en vogn som kan trekkes av stort sett alle biler, og samtidig ønsker å ha campingvognens bekvemmelighet som også er en stor del av ferieopplevelsen. Det er kjøkken og toalett bakerst, samt en stor rundsittegruppe foran i vognen.

Viola 400D: Neste modellstørrelse er 400, som leveres i en versjon med dobbeltseng forrest og dinette bakerst i vognen. Kjøkken og toalett er plassert ovenfor hverandre midt i vognen på tradisjonell måte.

Viola 400K: Denne modellen har en stor rundsittegruppe forrest, samt dinette bakerst. Kjøkken og toalett er også her lokalisert til midten av vognen.

Viola 450E: Til tross for den relativt korte lengden er det i denne modellen langsgående enkeltsenger, og en dinette bakerst, og også her er kjøkken og toalett plassert over akselen, midt i vognen.

Nytt på Viola serien

Alle Viola modellene har en innvendig bredde på 208 cm. Serien er utstyrt med støttebein i standard utgave. Karosseriet er i likhet med de øvrige 2010 modellenes vedkommende i det nye CO9 designet, som i 2009 ble lansert på seriene Cello og Maestro. Taket er nå i ekte sandwich konstruksjon og karosseriets kantlister er uten skjøter. Vinduene har fått en ny fargetone, grafitt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden