: Kabe 2010: Royal Hacienda 880 DTDL – 2010 modell | Din Fritid

Kabe 2010: Royal Hacienda 880 DTDL – 2010 modell

Kabe Royal Hacienda 880 DTDL er en helt ny planløsning fra den svenske produsenten Kabe. Det nye er den store dobbeltsengen i soveværelset, som står på tvers, slik at man kan komme til sengs fra begge sider og med riktig god plass.

Denne campingvognen har en innvendig lengde på 8,20 m, noe som gir 19,3 m2 å boltre seg på. Det sier alt. Uansett hvilket rom man er i er det ekstremt god plass. Kabe Royal Hacienda er som et sommerhus på hjul. Rett til høyre for inngangen er det en enormt stor stue med rundsittegruppe. Den komfortable sofaen, det store bordet og de mange skapene gir god plass til den store familien og er man bare to personer, er det masser av plass. I midten av campingvognen er det kjøkken og mange garderobeskap. Igjen er det plassen som er den store luksusen. Man behøver ikke å prioritere. Alt kan bli med. Kjøkkenet har alt: kjøleskap og fryser med AES på hele 190 l, stor komfyr med stekeovn, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn som standard, og så er det fram for alt ekstremt god plass til å komme forbi hverandre. Det kan stenges av mellom kjøkken og neste rom, som er soveværelset. Her er det også god plass til å kle seg om. Bakerst i campingvognen er det et stort badeværelse med separat dusjkabin. Man er med andre ord helt uavhengig og behøver ikke bruke campingplassenes fasiliteter.

Kabe Royal Hacienda 880 DTDL er som alle Kabes campingvogner og bobiler bygget for helårsbruk. Den spesielle konstruksjonen med optimal isolering og det nye gulvvarmesystem AGS II Pro sammen med det unike ventilasjonssystemet VarioVent gjør, at inneklimaet er ytterst komfortabelt både sommer og vinter. Kabe er bygd etter helt unike prinsipper og rent teknisk overgås den ikke av andre merker. Alt hva som i dag finnes på markedet for å gjøre vognene komfortable finnes i Kabe Royal Hacienda. Her tenkes f.eks. på aircondition, sentral støvsuger, kommunalt vann, mediapakke med CD/DVD-spiller og KABE Phone Up. I tillegg kommer en lang rekke tilvalgs muligheter, alt etter hva man ønsker i sin campingvogn.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden