: Kabe 2010: Royal 560 LXL KS – 2010 modell | Din Fritid

Kabe 2010: Royal 560 LXL KS – 2010 modell

Kabe Royal LXL KS er en av KABEs mange 2010 nyheter. I tillegg til at Kabe Royal på forhånd er luksuriøs, en konstruksjon av svært høy kvalitet og spekket med utstyr, viser denne modell nytenking i forhold til innredning av sittegruppen, som nå mye mer minner om en ordentlig stue.

Det nye er, at her er det romslig sofa med bord og en lang tv benk, der man kan ha den store tv’n stående. På den måten minner den om en vanlig stue. I tillegg til sofaen er det små puffer som fotskamler, så man riktig kan slenge seg ned. Polstringen fås i åtte forskjellige farger. På disse bildene kan du se Prag. I midten av campingvognen er det kjøkken med utstyr av toppkvalitet, bl.a. med den store komfyren med steikeovn med grill, som er standard i alle Kabes Royal vogner. Det er god plass til å komme forbi hverandre i midten av campingvognen. Bakerst er campingvognen svært så klassisk innredet med fransk dobbeltseng på den ene siden og badeværelse på den andre siden.

Campingvognen er deilig åpen, noe som får den til å virke romslig.

Utvendig er Kabe kjent for sin klassiske look, som denne campingvognen også har. Det er god plass til oppbevaring både i benkene og i den romslige gasskassen. En ekstra detalj er den uttrekkbare skiboksen, som både er oppvarmet og belyst.

Kabe Royal 560 LXL er bygget for helårsbruk. Med andre ord er den ideell til camping hele året og komforten er på topp uansett værforholdene utenfor. Den isolerer både mot kulde og varme. Kabes nye gulvvarmesystem AGS II Pro har fire varmekanaler og en ventil, som regulerer varmen, som sirkulerer i gulvet. En av mange tekniske detaljer, som sørger for optimal komfort. Les mye mer om det tekniske utstyret på hjemmesiden.

Kabe finnes i hele 36 modeller, med masser av forskjellige planløsninger. Så hvis denne innredningen ikke passer, er det god grunn til å se nærmere på de andre. De finnes alle på hjemmesiden.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden