: Deseo Transport 2010: Den riktige kombinasjon av campingvogn og tilhenger | Din Fritid

Deseo Transport 2010: Den riktige kombinasjon av campingvogn og tilhenger

Deseo er spansk og betyr: Jeg ønsker – så nettopp derfor passer dette navnet perfekt til den nye Deseo Transport fra tyske Knaus.

Deseo Transport - en kombination af flere ting.

Deseo Transport utrolig lett å håndtere

Deseo transport er den riktige løsningen for deg, som ønsker en kombinasjon av campingvogn og varehenger. Vognen kan på få minutter forvandles fra motorsykkelhenger til et hyggelig sted å bo.

Med sine mål på, B:218 cm og L:400 cm er Deseo Transport utrolig lett å håndtere og veldig romslig. Den store bakdøren gjør det veldig enkelt å få selv større motorsykler eller noe annet inn for transport. Vognen kan leveres med en eller to oppkjøringsramper.


Med PLUS pakken får du også

Deseo Transport kan som resten av Deseo programmet fra Knaus leveres med en PLUS pakke. Dette øker bl.a. totalvekten til 1.500 kg og med en egenvekt på bare 935 kg inkl. PLUS pakke, gir det masser av fri vekt til motocrossykkelen eller annet utstyr.

Med PLUS pakken får du også et fullt utstyrt kjøkken med 2 gassbluss og kjøleskap, samt varmeapparat og gasskasse. Når du bor i den er Deseo Transport utstyrt med et stort sammenleggbart bord og to solide sittebenker. Disse ingrediensene inngår også i den store dobbeltsengen når natten faller på – Bordet senkes og med ett, er den hyggelige sittegruppen omgjort til en stor seng.

Under mottoet: ”velg bare det, som du virkelig har bruk for” er det altså mulig å velge mellom en DESEO Transport, og DESEO Transport plus. Slik kan Deseo Transport etter ønske tilby alt hva som trengs av kombinasjonen campingvogn og varehenger.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden