: Jambo Feriepark: Beste campingplass for 2. år på rad | Din Fritid

Jambo Feriepark: Beste campingplass for 2. år på rad

Alle danske campingplasser kvalitetsvurderes hvert år av Campingrådet. For annet år på rad har Jambo Feriepark ved Blokhus på Nordjylland oppnådd landets høyeste karakterer. Campingplassene vurderes på 17 forskjellige punkter og er dermed en langt bredere vurdering enn den, som benyttes for å avgjøre plassenes antall stjerner.

- Det er en kjempeglede for oss, at vi nå for annet år på rad stikker av gårde med den høyeste kvalitetsvurderingen. Det vitner om, at vår strategi om aldri å kompromisse på kvaliteten bærer frukter. Utover det er det en oppmuntring til alle våre medarbeidere, som daglig yter en kjempeinnsats for vårt felles mål; å legge rammene rundt Danmarks beste ferie, forteller Karsten Egelund, innehaver av Jambo Feriepark.


Fortsetter framgangen

Campingplassen har konstant utviklet seg med høy kvalitet som mål. Det er satt inn ressurser på alle områder, ikke bare fasiliteter og bygninger, men også de aktiviteter og den service som campingplassen tilbyr gjestene.

- Servicenivået står alltid i fokus hos oss. Gjestene har krav på en fantastisk ferie og den består av mange ting. Fasilitetene skal være på topp og rengjorte. Aktivitetene skal være gode og tilpasset alle aldre på plassen og sist men ikke minst skal alle oppleve god service fra våre medarbeidere, avslutter Karsten Egelund.

Jambo Feriepark er også klassifisert av den tyske forbrukerorganisasjonen ADAC til å være blant de 14 beste campingplasser i Europa

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden