Nyhet fra Walker 2010: “Touring” og “Touring-Plus | Din Fritid

Nyhet fra Walker 2010: “Touring” og “Touring-Plus

Eriba Touring er for de reiseglade camperne, som ønsker å oppleve flere steder i ferien og derfor gjerne vil ha en teltløsning som er bekvem og enkel. Den hollandske forteltfabrikken Walker presenterer nå løsningen, et konsept som tilbyr begge fordelene.

Utelukkende til Eriba Touring campingvogner har Walker designet 2 nye modeller: “Touring” og “Touring-Plus”. Den spesielle hevetak-konstruksjonen fordrer et spesielt designet fortelt. Begge modellene har et spesielt designet 28mm aluminium stangsett, som gjør det mulig å stå oppreist i “Touring” og “Touring-Plus”. Walker har også sørget for at begge modellene passer perfekt til campingvognen. I begge sidene er det en spesiell bløt skumgummipute som presses mot vognsiden. Walker har framstilt de nye modellene i samme gedigne kvalitet som firmaets øvrige fortelt. Både tak og sider er utført i belagt materiale.

Walker “Touring” er et solseil med en dybde på 240cm. Begge sidene har lekre panorama vinduer. Sidene kan tas av, noe som gjør “Touring” enkelt å sette opp.
Vekt ca. 23 kg inklusiv understykke og hjultildekking.

Walker “Touring-Plus” er et ideelt fortelt til Eriba campere som vil nyte maksimale komfort. Alle sider og fronter kan tas av så forteltet kan brukes som et solseil. Gardiner medfølger til denne modellen. Det er utlufting i fronten samt i en av sidene.
Vekt ca. 23 kg inklusiv understykke og hjultildekking.

På forsiden