: Stor vogn-nyhet fra Hymer | Din Fritid

Stor vogn-nyhet fra Hymer

Eriba Touring 820 er bygget for å skille seg ut. Her får du panoramautsikt i begge ender takket være rekordmange vinduer, massevis av utstyr og en byggekvalitet utenom det vanlige. På CMT-messen kunne Hymer vise frem sin største nyhet - og det er en campingvogn!

Dette er en toppmodell. De fysiske målene er romslige og vekten stiller derfor en del krav til trekkbil: 8,48 meter lang, 2,36 meter bred, egenvekt på 2050 kilo og totalvekt 2500 kilo. I begge ender av vogna er det vinduer i 180 grader, en løsning som ikke ville vært mulig uten den unike stålrammekonstruksjonen.

Fjernkontroll

Alle enheter (varmer, gulvvarme, nivåmålinger av tanker og batteri) er samlet i et sentralt betjeningsdisplay. Dette er det mulig å fjernstyre med en oppkoblet smarttelefon. Og det er mange tekniske løsninger som imponerer på denne kolossen av en vogn, men først og fremst utmerker den seg med sitt design. Moderne interiør, fascinerende kjøkkenavdeling, to romslige skinnsofaer med stort bord, et usedvanlig stilig kjøkken, bad og dusj overfor hverandre samt en såkalt U-seng. Det vil si enkeltsenger, men med så romslig felles plass at to personer også kan ligge på tvers.

60 år gammel konstruksjon

Med noen få unntak består bæringen i moderne campingvogner i dag av sandwich-veggene, taket og gulvet. Det er ikke tilfellet med Hymers Touring-serie. I hele 60 år har Hymer beholdt den opprinnelige tekniske løsningen. Stålrammen som benyttes ble opprinnelig adoptert fra flyindustrien, og har vist seg å være meget stabil og holdbar. Modellene i Touring-serien er blant de få moderne campingvognene som fremdeles blir laget på denne måten. En annen produsent er amerikanske Airstream. Konstruksjonsmåten gir flere muligheter for å skape variert design, og løsningen med så mange vinduer kan minne om nettopp en klassisk Airstream. Og det er ingen dårlig assosiasjon! Prisen vil sannsynligvis også være på bortimot samme nivå. Det er grunn til å anta at vognen vil koste fra 800.000 kroner og oppover, avhengig av utstyrsnivå.

 

 

Utstyrslisten:

Hydrauliske støtteben med automatisk nivellering

Flerfargede aluminiumsfelger

Omfattende utendørsbelysning

Takmontert aircondition

Elektrisk belyst trapp

GRP lettvektsgulv

95Ah AGM bodelsbatteri med lader

152 liters kompressorkjøleskap

Nedtrekkbar kaffemaskin

 

Noe av tilleggsutstyret:

Mover

Markise (5x3m)

GRP-tak

Solcellepanel (2x90w)

Ekstra 135 Ah litiumbatteri og lader

1800 w inverter

Multimediapakke med 32” LED-tv, satelittantenne, DAB+

 


Produsentbilde: Stilfullt ytre følges opp av et meget rent og lyst indre. Legg merke til vindusløsningen som gir klare assosiasjoner til amerikanske Airstream.

 


Produsentbilde: Den nye Eriba-modellen byr på et ganske så nytt og stilfult design!

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden