Stor vogn-nyhet fra Hymer

Eriba er Hymers vognmerke, og nylig har det lekket bilder på sosiale medier som viser en bokstavelig stor vogn-nyhet fra produsenten. Den kan minne om en Airstream med sine rene linjer og er 8,2 meter lang.

Det er lite detaljer tilgjengelig om den nye modellen, vi vet for eksempel ikke hva den vil hete, pris, vekt eller når den vil være tilgjengelig for bestilling. Men den 19. januar på CMT-messen vil modellen offisielt lanseres, og da kommer vi selvsalgt tilbake med mer info. Din Fritid kommer til å være på CMT-messen i Stuttgart, og hovednyhetene kommer på dinfritid.no, full rapport kommer i utgave 1-2019 av magasinet Din Fritid.

En årsak til den designmessige likheten til Airstream kan være en av konsekvensene av at Hymer er kjøpt opp av amerikanske Thor Industries, som eier blant andre Airstream.

I mens får vi nøye oss med bildene, og fornøyd konstatere at den største aktøren i Europa satser på en helt ny campingvognmodell, som virkelig skiller seg ut!


Stilfullt ytre følges opp av et meget rent og lyst indre. Legg merke til vindusløsningen som gir klare assosiasjoner til amerikanske Airstream.

 


Den nye Eriba-modellen byr på et ganske så nytt og stilfult design!

 

På forsiden