: Dethleffs Beduin: Style erstatter Emotion | Din Fritid

Dethleffs Beduin: Style erstatter Emotion

Klassikeren Beduin forblir nesten uendret i modellåret 2010 – Style varianten erstatter Beduin Emotion.

Modellutviklingen innenfor suksessrike klassikere er alltid forbundet med mye forsiktighet.
Hvorfor foreta risikable endringer, når kundene reagerer positivt på det aktuelle modellprogrammet? Dette spørsmålet har den tradisjonsrike sydtyske produsenten Dethleffs sannsynligvis også stilt seg, da man planla Beduin foran modellåret 2010. Svaret er konsekvent: De suksessrike elementene beholdes uendret og nyhetene blir testet ut i en ny designvariant, og det som ikke faller i kundenes smak, blir ikke videreført. Det er bare antallet modeller som er blitt redusert, da 545 DB og 595 S med tandemaksel utgår. Beduin Emotion er strøket som selvstendig modellserie.


Interiør variant Style

Dethleffs tilbyr som noe nytt en alternativ designvariant - Style. Denne varianten, som kan velges på alle modellene, har sitt helt eget interiør. De mest markante kjennetegnene er overskapene med kremfargede innlegg med flettet struktur samt de matchende bordplatene, som gir vognene et moderne og friskt uttrykk. Denne varianten inneholder også opplyste hjørnedeler i overskapene, som her går hele veien rundt, flotte avrundede hyller og en profillist i aluminium utvendig på sideplatene. Beduin omfatter modellåret 2010 versjoner fra den svært rommelige reisevognen 505 DB til den gigantiske fastliggervognen 765 V med en totallengde på 905 cm. Alle modellene er utformet slik at de for en stor del henvender seg til par.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden