: Danmark: TopCamp Aabo Camping - campingplass for vannelskere | Din Fritid

Danmark: TopCamp Aabo Camping - campingplass for vannelskere

Det er en av de danske sommerdagene, hvor regnskyene henger tungt på himmelen, likevel høres barnas gledesrop og jubel fra vannlandet. Det er nemlig varmt i luften, så hvorfor ikke ta seg en dukkert i det flotte badelandet.

Vi plasserer campingvognen vår oppe på det bakerste platået litt tilbaketrukket fra det hele og med en flott utsikt over hele campingplassen. Det betyder riktignok at vi får litt lengre å gå til fasilitetene, men på den annen side så har vi alt vi trenger i vår Hobby campingvogn, der det er både kjøkken, badeværelse med toalett, varmt og kaldt vann, så vi mangler ikke noe.

Det tar ikke mange minuttene å komme på plass og i og med at alt er pakket ferdig hjemmefra, er vi klar til ferie i løpet av få minutter. Vi setter også opp forteltet, så har vi enda mer plass å boltre oss på. Sånt blir man varm av, så det neste som står på programmet er en forfriskende dukkert i campingplassens eget vannland.


Vannland

Der er tre bassenger med forskjellige dybder, slik at de helt små barna har sitt eget. En kjempe rutsjebane går ned i det store bassenget og den er populær. Flere av barna gjør ikke annet enn å gå opp de mange trappene til toppen, skli ned i vannet og opp igjen. At det faktisk også drypper litt fra oven legger de slett ikke merke til. Herlig!


Kos uansett interesser

Når vi kommer tilbake til campingvognen har et par på vår egen alder, og deres barn på 15 måneder, flyttet inn. Vi kommer raskt i prat og Rikke forteller, at hun har campet i mange år sammen med foreldrene sine, mens Michael ikke har prøvd det før. De har nettopp spleiset på en campingvogn sammen med Michaels foreldre og det går veldig bra med å campe.

Vi smiler litt av, at Michael imidlertid må innrømme at det er bilen, som trekker campingvognen, som er hans store interesse. Og mens Rikke vil ned og ha seg en dukkert sammen med sønnen Marinus, skal Michael ned å sjekke den lokale bilforhandleren, hvis det finnes noen. Ja, slik er våre interesser forskjellige, men hovedsaken er at man koser seg med den, og at man trives.


Ny servicebygning

Vi koser oss i hvert fall i vårt lille sommerhus på hjul. Grillen er i ferd med å bli klar for et par biffer, vinen har godgjort seg i et par timer og det klarner opp mot vest, så hvis vi er heldige går solen ned rett bak badelandet, der et par gutter fortsatt sklir og bader.

Ingen tvil om at campingplassen er et fint sted for barn, også de som er eldre enn Rikke og Michaels Marinus på 15 måneder.

Den nye servicebygningen rett ved badelandet er ellers blitt veldig bra. De må jo ha kjøpt et helt trailerlass med fliser. Kjøkkenet er helt på topp og det var så mange ovner, at vi nesten ikke var nødt til å vente med å få maten vår varmet opp, den dagen vi skulle prøve det. Og så kunne vi velge om vi ville sitte inne eller på den store terrassen ved kjøkkenet, da vi skulle spise. Men det beste av alt var nå de nye baderommene. Tenk om man fortsatt hadde vært barn, for det så virkelig morsomt ut.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden