Concorde 2011: Individualitet, komfort og klasse | Din Fritid

Concorde 2011: Individualitet, komfort og klasse

På årets messer i Düsseldorf, Jönköping og Lillestrøm viser Concorde de oppdaterte modellene Credo, Charisma og D-Liner samt helt nye Concorde Liner.

Concorde Charisma 2011

På alle disse messene presenterer premiumprodusenten Concorde et fullstendig omgjort modellprogram. Concorde 2011 omfatter nye modeller samt ansiktsløftninger og nye utstyrsdetaljer på hele produktspekteret. Ikke nok med at flaggskipet Liner har fått nytt for- og bakparti, enda mer høyverdig innredning og forbedret varme- og lyddemping, også Charisma og D-Liner har blitt detaljforbedret og er på god vei mot legendestatus. På Charisma – Concordes mest solgte modell – merkes spesielt de innovative og luksuriøse LED-baklysene, større skuffer i kjøkkenet (som naturligvis er selvstengende), og det forbedrede ferskvannsystemet som tilfredsstiller de siste forskriftene og er ekstra enkle å vedlikeholde. Den nye modellvarianten Charisma 890 G med Smart Garasje er den første bobilen som er basert på Iveco Daily 70 C. Denne tunge varianten av Daily tillater høyere maksimumslast og dermed enda mer omfattende utstyrsnivå.

– Nye Charisma utmerker seg med sin innovative teknikk og velprøvde konstruksjon. Med denne modellen og storebroren D-Liner drar vi igjen fra konkurrentene, sier Mike Reuer, som er markedssjef på Concorde.
D-Liner låner sine nyheter fra Charisma og som første bobil i sitt segment på Iveco Daily chassiset er den 2,5 meter bred og følgelig usedvanlig romslig, noe som åpner for alle tenkbare typer av individuelle tilpassninger.

Concorde Credo 2011

Credo

– Vi vil at våre kunder skal skille seg ut fra mengden med sine bobiler – både når det gjelder individualitet og komfort, og ikke minst den høye kvaliteten, så vel på innsiden som på utsiden, tillegger en representant for Concorde organisasjonen.

Derfor er selv den mest prisgunstige modellen Credo, som finnes i tre varianter, imponerende i forhold til sammenlignbare innstegsmodeller fra andre bobilprodusenter. Credos trumfkort på messene er Concordes nye innredningskonsept til seriene Credo Emotion og Credo Passion. I tillegg til det omfattende standardutstyret kan kundene glede seg over at møbelsnekkeriene har en kvalitet som man vanligvis bare finner i veldig påkostede modeller. Den forbedrede innredningen kjennes blant annet igjen på sine myke, bølgende linjer og det helt nye baderomskonseptet med integrert skyvbar garderobe som gir et fleksibelt areal foran den bakre sengen for påkledning. Også andre finesser fra premiumsegmentet, som for eksempel den innvendige LED-belysningen, inngår i standardutstyret.


Komplett utvalg

Også Credo Action, Carver, Charisma Alkove og Cruiser er blitt forbedret på mange punkter. Med dette har Concorde det bredeste utvalget i Premiumklassen.

På forsiden