Concorde 2011: Presenterer den nye toppmodellen Liner | Din Fritid

Concorde 2011: Presenterer den nye toppmodellen Liner

Toppmodellen fra Concorde er det ingen som går forbi. På messene i Düsseldorf, Lillestrøm og Jönköping presenterer den tyske bobilprodusenten Concorde et totalt omarbeidet modellprogram med den nye toppmodellen Liner, en serie bobiler som legger listen høyere både når det gjelder utstyr og kvalitet på detaljene. Dessuten er den designmessig helt nyskapende!

Concorde Liner med Mini Cooper garage

– Liner har i lang tid vært regnet som en moderne klassiker. Derfor har Concorde satset på kontinuitet og gjort forsiktige forandringer som styrker denne modellens posisjon som forbilde innenfor sin klasse, sier Mike Reuer, på Concorde. Men, vi kan avsløre at vi på mange områder – spesielt når det gjelder innredningen – har fornyet den fullstendig. Kundene kommer til å oppdage mange detaljer som vitner om at Concorde ytterligere har hevet listen når det gjelder konstruksjonen på dagens bobiler.

For Liner, den mest populære bobilen i klassen over 7,5 tonn, satser Concorde i år på et innovativt, men likevel konsekvent modellprogram. Det merkes spesielt på den nye fronten. Den framtredende kjølergrillen flankeres av nye LED-hovedlys fra Hella, som gir bobilen et kraftfullt utseende og gjør at man på langt hold ser at det kommer en Concorde på veien. De to statiske kurvelysene øker sikkerheten ytterligere. Concordes formgivningsteam har også oppdatert Liners bakparti, som også det er blitt utstyrt med LED-lamper. Den blir av flere nå karakterisert som nest inntil fullkommen.

Concorde Liner 2011

Mer komfort på førerplassen

Lyddempingen er omgjort i nye Liner slik at motorlyden alltid holder seg i bakgrunnen. Dessuten er varmeisoleringen forbedret, spesielt i forenden, noe som kommer til å bli satt pris på av alle som bruker bobilen sin hele året. Nye lyddempende møbelfester gjør at bilens eget støynivå minimeres. Innredningens eksklusive atmosfære er tydelig også fra førersetet. Det nye instrumentpanelet er trukket i skinn og tre og domineres av en klassisk rund klokke som gir førerplassen en trivelig karakter. Dessuten finnes nå flere oppbevaringsrom og holdere, til for eksempel kopper, i førerhuset, slik at føreren og forsetepassasjeren ikke behøver å savne noen bekvemmeligheter selv på lange reiser.

På forsiden